Europa Conference League

Ιταλιάνο: «Σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν - Ο Ολυμπιακός είναι μια οργανωμένη ομάδα»

Όλα όσα ανέφερε ο Βιντσέντζο Ιταλιάνο για τον μεγάλο τελικό του Conference League την Τετάρτη 29 Μαΐου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Βιντσέντζο Ιταλιάνο μίλησε μετά τη νίκη της Φιορεντίνα επί της Κάλιαρι με 3-2 και σχολίασε φυσικά μεταξύ άλλων τον τελικό του Conference League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός των «βιόλα» τόνισε πως την Τετάρτη (29/05) πρέπει η ομάδα του να είναι πολύ προσεκτική και να αποφύγει τα λάθη κόντρα στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι όπως χαρακτήρισε είναι μια οργανωμένη ομάδα.

Αρχικά, μίλησε για το ματς με την Κάλιαρι: «Είμαστε στο τέλος μίας μακράς και κουραστικής σεζόν αλλά μία τέτοια αντίδραση κόντρα σε έναν αντίπαλο είναι ωραίο σημάδι ενόψει της Αθήνας. Ήταν ένα πραγματικό ματς αυτό κόντρα στην Κάλιαρι και δεν θα μπορούσαμε να προετοιμαστούμε καλύτερα. Είμαστε 8οι μαθηματικά και είμαι ευτυχισμένος, είδα τα παιδιά να πανηγυρίζουν και αυτός είναι ο ενθουσιασμός είναι κάτι το θετικό.

Στο πρωτάθλημα πληρώσαμε την ατυχία στα πέναλτι και την αστοχία σε πάρα πολλά ματς που θα μπορούσαμε να τα κλείσουμε διαφορετικά, υπάρχει λίγη απογοήτευση. Κλείνουμε λοιπόν με μία θέση που μας οδηγεί στην Ευρώπη και με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα».


Για τον μεγάλο τελικό του Conference League σημείωσε: «Ελπίζω να δω τη Φλωρεντία όπως το Μπέργκαμο. Θέλω να δώσω αυτή τη χαρά στα παιδιά και στους υποστηρικτές της ομάδας, το αξίζουν όπως και η Αταλάντα. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από μια συναρπαστική πορεία, είναι μια οργανωμένη ομάδα και σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν. Σήμερα κάναμε λάθη που δεν πρέπει να επαναλάβουμε την Τετάρτη, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Το μέλλον; Ας σκεφτούμε μόνο την Αθήνα, μετά θα βγάλουμε συμπεράσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x